Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červenec, 2024

Ze života Berňákova (příběh 348.)

Muž venčí svou kočku na vodítku. Lidé se diví, proč, když se kočky nevenčí jak psy. Muž pak v budově říká kočce: "Pokud mě nebudeš poslouchat, nechám tvé vodítko uvíznout ve výtahu!".

Diktátor proti jiným diktátorům (část 6.)

Nyní už bývalý starosta Andreas Babička, který brutálně mučil a zabíjel své vlastní občany, jako boj proti domnělým zastáncům brutálního historickému režimu Staré Domoviny, je už za to vše ve vězení. Tam ho trestají pálením cigaret na ruku, až řve jak v hororu. Dělají mu waterboarding, znásilňují ho, zdupají ho, a další věci.  KONEC PŘÍBĚHU  

Nové dlouhé příběhy

Kvůli nárůstu nově napsaných velmi dlouhých příběhů (nad 10 částí na příběhů), budou od srpna 6. srpna vycházet na pokračování dvě části příběhů naráz.

Ze života Berňákova (příběh 386.)

Muž se líbá se svou kolegyní, má první polibek ve svém životě. Jak odchází, jedno dítě se mu směje, že má ztopořený penis. Muž ho praští po hlavě a říká si: "Právě proto nemám rád líbaní na veřejnosti! Vždycky se mi ztopoří!".

Ze života Berňákova (příběh 347.)

Rodina ví, že musí se žampiony zpracovat dřív, než budou toxické, aniž by to znali z příruček. Nechali to totiž ochutnat svému mladšímu synovi.

Diktátor proti jiným diktátorům (část 5.)

Lide skočí na to, že poslední činy, co spáchala Hroch Brigita proti lidem na protest proti starostovi, způsobil sám starosta Andreas Babička, který brutálně utlačoval lidi. Dav lidí jde za starostou a svrhnou ho násilím a pošlou na náměstí. Chtějí ho zde popravit. Hroch Brigita, aniž by lidé věděli, že to je ta pachatelka, říká: "To by měl snadné. Za to vše musí žít a být roky mučen ve vězení!".  Pokračování příště...  

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 180.)

Hroch Brigita říká Katríně: "Jeden překladatel nenechal slovo BatCat, ale přeložil to jako Netokočka. To je krásně česky!". Katrína jí říká "Hezky česky! Říkej to česky!".

Ze života Berňákova (příběh 346.)

Muž řekne své ženě, že je ryba. Ženu to lichotí. Muž odejde a pomyslí si: "Tak jsem ji asi neurazil, když jsem tím myslel, že ryby mají mozek menší než slepice!".

Diktátor proti jiným diktátorům (část 4.)

Hroch Brigita se naštve z nových brutálních útlaků starosty Andrease Babičky. Za to tedy z pomsty vystřílí náhodné lidi venku, odpálí věž a hodí to na pana Babičku. Lidé tomu uvěří.  Pokračování příště...  

Ze života Berňákova (příběh 385.)

Jeden starosta v jedné zemi nechce, aby se narodilo hodně dětí, aby nenarostlo kvůli tomu mnoho nových městských čtvrtí. Tak zakáže lidem něco s tím spojené. Jde pak ven a chce mít se ženou sex. Žádná žena s ním nechce. On si pomyslí: "Neměl jsem zakazovat lidem mít sex před dovržením 30 let!".

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 133.) (2024)

Hroch Brigita se seznamuje s jednou ženou. Jsou už kamarádky. Žena chce si jí dát do přátel na Falšbooku, ale nevidí jí, nemůže jí najít. Brigita si to najde na svém profilu. A má jí zablokovanou. Ta žena ji vynadá: "Ty jsi mě blokla? Bezdětní jsou vyžírky! Drogy jsou lepší než sladkosti! Hroši jsou horší než úchylové!". Brigita jí praští tak, že žena hlavou prorazí zeď. Brigita odchází: "Právě kvůli takovýmhle názorům blokuji lidi z diskuzí. Ta žena je asi odtamtud!".

Ze života Berňákova (příběh 345.)

Muž sel na gastrointreologii a hovno mu našli - hovno snědené v žaludku.

Diktátor proti jiným diktátorům (část 3.)

Nový starosta Andreas Babička zakáže znaky Staré Domoviny pod hrozbou popravy, ale sám posprejuje svým odpůrcům na dveře písmeno B , což je podobný princip znaků Domoviny. Zakáže vícerasové vztahy, stýkání se Hrochů s Berňákovany, což je všechno metody Staré Domoviny, a kdo je proti tomu, je sám považován za zastánce Domoviny. Pokračování příště...  

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 132.)

Hroch Brigita a Věra Břicháčová si povídají o tom, že je lepší umřít na nehodu či nemoc, než trpět s následky po zbytek života. Brigita se bojí, že by někdo umřel. Břicháčová říká udiveně: "Vážně chceš, aby někdo trpěl celý zivot?!". Brigita říká: "Já nechci ty smrti kvůli tomu, abych na ně neměla nechtěné myšlenky. To jsou také nemoce na celý život!".

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 113.)

Katrína oznamuje Hrochovi Brigitě, že bude uklízet. Brigita jí mumlá, že ano, má v ústech pití. Katrína jí říká, aby něco řekla, Brigita ukazuje prstem, že nejdřív polkne. Katrína to bere za drzost, že neodpovídá, tak odejde. Brigita polkne a má vztek, že za tohle nechápání bude opravdu drzá. Tak jde za Katrínou jí uhodit tyčí.

Diktátor proti jiným diktátorům (část 2.)

Andreas Babička jako nový starosta společně se svým novým spojencem, Kysanskou republikou, mučí a zabíjí domnělé zastánce režimu Domoviny, ale myslí tím hlavně liberály, kteří nesnášejí tu Domovinu i každou ideologii s takovými hodnoty. Hroch Brigita na protest vyvěsí transparent, že na A. Babičku pošlou milice Staré Domoviny jménem DD . Babička za to nechá vyhladit celé obce, o jejichž obyvatelích si myslí, že ten transparent vyvěsili. Hroch Brigita se doma při sledování televize o tomhle vzteká, že se starosta už chová opravdu jako režim Staré Domoviny.  Pokračování příště...