Plánování příběhů


Nyní plánujeme vydat tento výběr příběhů. Prosím přečtěte si stručný obsah a ohodnoťte v anketě níž.


Psí Vojáci do voleb


Militantní skupina Psích Vojáků přestala útočit na Berňákov a šli se usadit v něm a kandidovat na volby. Hrozí, že přemění celý Berňákov na režim Psích Vojáků, tj. zotročení. Mezitím Hroch Brigita je z toho tak naštvaná, že ze vzteku málem zabije Katrínu. Kvůli tomu se Psí Vojáci snaží zabít Brigitu i jejího synovce Budmila - s podporou veřejnosti.

Robot útočník


Hroch Brigita je smutná, že kvůli Psím Vojákům se nenávidí i Hrochy jako údajné zastánce Vojáků, i když Brigita je odpůrce. Chce tedy otestovat, jak by lidé zareagovali na útok od robota Berňákovana, tj. pro veřejnost "nevinného" útočníka. Lidem se to ale zamlouvá, protože to není Hroch.

Násilí kvůli povinné vojně


Jistá skupina Berňákovská domovina si přeje, aby lidé se učili ochránit svoje město a mladí šli na povinnou vojnu. Ale prosazují si to sérií útoku na obyčejné lidi.

Meze svobody slova


Jistý zastánce Berňákovské domoviny provokuje lidi silně ostrými názory proti různým lidem. Jelikož Hroch Brigita se bojí, že by některé skupiny znovu útočili nebo diktovali jí, její rodině a příbuzným, tak se snaží jistého přívržence Berňákovské domoviny dostat do vězení za slova, za která by ho veřejnost jistě odsoudila.

Obyvatel psychiatrie


Hroch Brigita už byla pravidelně hospitalizována na psychiatrii - i za věci, za které se na psychiatrii nemá dávat.

Nový školní inspektor


Hroch Brigita se rozhodla navrhnout přísnou prevenci proti šikaně ve škole. Ale tím jsou zasaženi hlavně její synovec a neteř, kteří naopak oni jsou oběti šikany.

Hroch Brigita pod vlivem


Hroch Brigita veřejně odsuzovala drogy a když se vracela domů, tak náhodou čichla výparu a od té doby se chová jako zdrogovaná.



Které výše uvedené příběhy byste chtěli nejraději číst? Příběhy mohou vyjít nejdříve, záleží podle pořadí hodnocení od nejvyššího po nejnižší, alespoň 1 bodu. Tzn.: nejvyšší vyjdou nejdřív a nejnižší nejpozději.
Anketa od 5. února do 6. července 2018.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Boj proti šikaně (část 1.)

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 122.)