Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z září, 2024

Blokáda separatistů (část 7.)

Hroch Brigita přišla o práci kvůli blokádě silnici separatisty. Snaží se na ně ušít boudu smyšlenými skandály, aby je lidé nenáviděli. Stejně je lidé podporují. Brigita se vzteká, jak to všechno druzí tolerují. Ale dojde jí, že měla natočeno svou skrytou kamerou na svém tričku názory těch separatistů schvalující podporu jednomu z politiků, který je naopak nejméně populární. Zveřejnila to s úpravami a lidé s policistami honí separatisty. Hroch Brigita už je ráda, že se jich zbavila.  KONEC PŘÍBĚHU  

Ze života Berňákova (příběh 390.)

Jeden muž je vzteky červený. Tak vzteklý, že při vyřádění dělá z lidí červené bolestí.

Ze života Berňákova (příběh 354.)

Jak poznáte, že někdo je vegan? Řekne vám to. Ale jedna žena to poznala až jak obědvala s kamarádkou, cpala do té kamarádky jídlo, které odmítala, až ta dostala alergickou reakci.

Reklamy z údajů lidí (část 11, 12)

Hroch Brigita raději než, aby ji sledovali po internetu na získání zdrojů na reklamy a politického souboje, tak chodí přes Tor. Má sice v tomhle soukromí, ale vyskakují se jí náhodně weby s nelegálními věcmi. Brigita se zhrozí, váhá, zda to nahlásit, ale ihned ji policie vyrazí dveře a zatknou ji za tu návštěvu Hroch Brigita skončí ve vězení za návštěvu nelegálních webů. Její spoluvězeň ji chce zbít, ona ho nakopne, až ten vrazí do zdi. Napadne ji, že má ještě kouzelný přívěsek s sebou, takže si přeje, aby byla očištěná a propuštěna. Stane se to. Je už doma.

Blokáda separatistů (část 6.)

Lidé tolerují Berňákovským separatistům i stránky vyzývající týrání zvířat, hlavně, když jim slíbí zvýšení platů, až by byli ve vládě. Hroch Brigita se vzteká, jak můžou lidé tolerovat i ty pro ně nejhorší činy jen kvůli slibům, že to u předešlých politiků tak nedělali. Brigita tedy udělá tentokrát, to co už separatisté předtím - blokádu silnic tak, že jeden z řidičů vrazí do závor, vylítne z auta a zraní se. Ona měla již vylepené plakáty, které vypadají, že to udělali separatisté. Lidé opět protestují proti separatistům, ale ti se vymlouví, že se zbaví korupci. Lidé už se rozejdou.  Pokračování příště...  

Hroch Brigita: Krátké příběhy (příběh 182.)

Hroch Brigita říká Katríně: "A ten člověk BYL ročník 21!". Katrína se zhrozí: "Takhle malé dítě už umřelo!". Brigita kříčí: "To byl ročník 19 21!".

Ze života Berňákova (příběh 353.)

Ve městě jisté země bylo zakázáno umřít. Jeden šikanovaný žák se bál postihu pro případ, kdy by se mu nepovedla sebevražda. Tak vystřílí školu a mrtví jsou stíhaní za svou smrt.

Reklamy z údajů lidí (část 9, 10)

Zaměstnanců mnoha webů a jeden člen Berňákovské Domoviny se přenesli do mozku Hrocha Brigity, aby z jejích vzpomínek těžili informace a vyrobili nové reklamy pro internet, kromě zdrojů z cookies. Takto viděj všichni i její citlivé informace a vzpomínky, které by Hroch Brigita nechtěla, aby to věděli. Zjistěj takto, jaké měla dva druhy myšlenek, kterých se nemůže zbavit, jaké typy lidí se jí líbí na sex. Že jednou vstoupila do mužských záchodů, a že sice jako žena může a ne opačně, ale je Hroch, takže to je horší. Všichni ti zaměstnanci firem a člen Domoviny vystoupí z jejího světa myšlenek a vzpomínek. Pak se Hroch Brigita probudí. Už se ostatní začnou bát. Brigita je vidí, zařve se leknutím a dojde jí, že asi chtějí její informace. Zbije je na místě, až letí z domu pryč.

Blokáda separatistů (část 5.)

Hroch Brigita přemýšlí, jak se pomstít separatistům, za to všechno. Kvůli nim přišla o práci. Napadne jí, že použije své "zbraně" z předešlých akcí. Je doma na internetu, a zakládá stránku na Falšbooku schvalující týrání psů a svým kouzelným přívěskem zařídí, aby to vypadalo věrohodně, že to založili separatisté a že veškeré lajky a sdílení toho je od zastánců separatistů. Kouzla Brigita používá vzácně, aby příliš nezlenivěla. Lidé to vidí ty stránky a vztekají se u počítačů. Část z nich je u demonstrací separatistů a nadávají na ně. Separatisté jim slibují, že až udělají nový stát z části Prahákova, tak jim zvýší platy. Lidé už jsou klidní.  Pokračování příště...